Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig, räcker inte det?


Jag vill ha dig här
Jag vill att dina läppar ska
Utforska mig
Låt mig få känna din tyngd
Mot min svaghet
Jag vill smeka din varma kropp
Ligga tätt mot den tills jag somnar
Jag vill ha dina fingrar i mitt hår
Dra mig nära
Låt mig känna din andedräkt
I mitt öra
Våra nakna hjärtan mot
Varandra

Jag vill ha dig här
Räcker inte det
För att du ska komma?




Fri vers av Fenomena
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 12:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det borde det rimligtvis göra.
2011-04-02

  Line W
Snyggt och fint!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena