Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det vara...

En så arg fru från orten Grydd
såg sin ishockeyman leta brydd
hon sa, säg ej ditt
ditt, är ju även mitt
vad söker du nu, vårt penisskydd




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-02 18:06



Bookmark and Share


  thyra
Kul! Skrattar gott!
2011-04-02

  Carola Bouvin
Hihi :)
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt