Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du


jag funderar på dig
försöker förstå hur du tänker
och ser mig själv som
en omogen ansvarslös
person

jag sjunker ned i soffan
som vore den min egen kropp
försvinner
lyssnar
och förstår at t jag inte
hör hemma i din familj

du dödar inte mitt hjärta
för jag älskar dig än
men du rev upp ett sår
i min själ
som redan fanns
och du visste
och ändå du trampade

om du undrar vem jag är
jag kommer göra dig besviken

om du utnyttjar mig
jag kommer älska dig mer
för du förstör mig
till den jag är
din dumma slav



när jag såg dig på stan
jag knöt handen i fickan
mitt leende var kallt
men artigt




Fri vers av frantic VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-03 03:04



Bookmark and Share


  Regular
Smärtsam och samtidigt vemodigt vacker text,
"när jag såg dig på stan
jag knöt handen i fickan
mitt leende var kallt
men artigt"

Applåd
2011-04-06

  Mr Lindemann VIP
Ett leende som när längtan om en tod som var

då skoskav närde drömmar av samvaro
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic VIP