Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad




Skuggbild i mitt inre

Jag letar i mitt inre

bilder av dig

bilder som gömmer minnen

minnen av din verklighet

värme, röst

ljudet av dina fotsteg 

bredvid mina

 

gömda minnen rör sig

som skuggbilder inom mig

minnen som är gömda

men inte glömda

 

inom mig hålls de levande 

jag kan höra dig viska

känna vindpusten när du går förbi

 

 

levande




Fri vers av Maiah VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 11:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
fin och djup
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP