Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så barnsligt lätt...

Jag mötte ett par
såg dem på långt avstånd
jeans och långt hår de har
armarna om varandra de har
jag tänkte är det två tjejer
eller är det två grabbar
eller hon och han
så kommer de nära
jag hör hur de båda flabbar
men inte med bästa vilja
det gick att dem skilja
var det pågar eller töser
så ser jag hur de trycker till
och varandra mer ihop föser
för att komma lite bättre till
och de går förbi
och jag tänkte på den frågan fick jag tji
men så kom jag ihåg vad ett barn en gång sagt
att det är så lätt att se om det är en grabb eller tjej
för bara man vändar sig om
och ser efter liksom
så har en tjej en bubbla där bak
där killen är helt rak
då vänder jag mig om
och på en av de två
lyste det upp där bak
en hjärtformad
stjärtformad liten sak...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-03 12:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) bra tips..
2011-04-03

  Anna*
*skratt* Riktigt roande! Applåder
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt