Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlar det om grafik...

En grafiker ifrån Lyckare
dansar ej nära, vill ha ryckare
varför dansar han
så där knyckigt minsann
för att han inte gillar: Tryckare!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 17:36



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-)
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt