Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske bara ett brev i era ögon, men en dröm för mig.



Spänningen får mina fingrar att skaka
Det tunna pappret är tungt 
Väger bly
Jag fyller varje kant
Tills det svämmar över
kan se orden vandra
Från mitt hjärta
Längst mina armar
Ner på det vita kuvertet
Skapa en magi
Bara till dig 
Glödande
Inristade i mig
Ser jag till slut menigarna slitas itu
En dröm är nu påväg
Beredd att färdas genom många händer
Tills den hamnar rätt

När brevet faller i brevlådan
Förvånas jag 
Så mycket kärlek 
Och den skakade inte ens till 




Fri vers av Fenomena
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 17:39



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
ett sådant brev skulle vara väldigt trevligt att få ta emot, hoppas din mottagare tyckte det med! :)
2011-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Det finns epokgörande brev.
Jag är i dag gift på grund av ett sådant.
I och för sig var allt från början Guds förtjänst, men Han använde Sig av det postala.
Det där med internet hade inte riktigt slagit igenom på den tiden. Åtminstone inte i mitt eller min nuvarande hustrus liv.
"Ett brev betyder så mycket", hette det i en gammal sång.
Förvisso.
Jag hamnade i Addis Abeba, Etiopien där jag gifte mig.
2011-04-03

    ej medlem längre
hm..vet inte vad, men gillar någonting med dikten väldigt mycket!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena