Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om våren








Drömmen bar mig

genom vinterns kyla

snö och is

-drömmen

om mötet med dig



Ljusgrön klänning

fladdrande i solen

blomsterkrans

i håret

och en sång

på dina läppar



Så möter jag dig

- lerig kjol

och blus i brunt

med smutsig snö

i håret




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-03 19:22



Bookmark and Share


  walborg
Dikten är fin och ger associationer.
2011-04-11

  Maria T
Snart blir drömmen sann
2011-04-04

  Anna*
Verkligheten är inte lika idyllisk som vår dröm om den. Men snart kommer det vackra som vi längtat så länge efter ♥
2011-04-03

  Lennart Bång
Fina metaforer!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius