Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎23:12. Z som i sova



Om det fanns en sömn tyngre än denna
så önskar jag mig den. Så att jag får dåsa in

i själva sömnens hjärta. Ja jag vill leva där
överleva, underligga - som en störtskön

supersovare, i ett litet bo av suss och lull
ta några långa varma simtag, i en ocean

av zäta zzzzzz - som i Kalle Ankas drömmar.




Fri vers av ulf olsson
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson