Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten i vattenfall

Jag såg hur de begrät,
jag såg hur de förstod
Jag såg hur de förlät.
Jag - en vacker flod.

De såg en slocknad vänskap,
hörde långt bort en vedkap.
De luktade på en åkermark,
förnamm en känsla - knark.

Jag hörde ingenting,
jag kunde inte smaka heller.
Men jag såg allting,
jag kunde känna mina vänner.

Ångande andedräkters stora gap,
som smakade en större ovetskap.
Som stod och tvivlade - "vad för slags"?
Betraktade torkan - "uppsägningsdags!".




Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum