Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.66666666666667 år

Inatt kom jag att tänka på dig.
Du såg yngre ut.
Ditt hår var inte grått, men brunt.
Du sa ingenting, men jag tolkade dina ord.
Jag tänkte högt att jag saknar dig.
Du log, och pekade på dig själv.
-Mig? sa du, utan ord.
Varför skulle jag inte.
Du skämtade säkert.
Men, jag tänkte att du visste, att jag tog dig för given.
Sedan skrattade du.
Och samtidigt som jag inte kunde somna, försvann du i ett moln in i tillslutenheten, dit mina tårar inte nådde.






Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-23 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum