Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taffel

Femtiotusen tankar, frågor och idéer,

men ingen ger ett svar.

Dörren öppnas av ingen,

och jag är ensam kvar.


Det är sorgligt men sant,

att glömma ska man inte förvisst

men jag är mest en fjant,

och jag dricker tills det blir trist.



Jag öppnar en liten flaska till

jag vet inte vad jag gör.

Fönstret öppnas av vinden,

jag tror att jag dör.


Inga minnen, bilder och ikoner,

inte heller några svar.

Dörren öppnas av någon,

och du är inte kvar.




Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 251 gånger
Publicerad 2012-03-28 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum