Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst agera innan träffen....

En gammal Kal från Stan så kär
han flyttar på direkten så där
han vill ej bli nåt
mål för skytteklubbs skott
nu siktar den in sig på pensionär




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt