Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättvindigt utnyttjad och tanklöst förstörd.


Du använder mig


Du använder mig

Du tycker att du har köpt mig
så nu är jag din

att göra vad du vill med
tvinga,
bända

maximera
självantända.

Jag tappar andan
Du sliter ut mig
Du sliter sönder mig

När jag skriker
säger du
att det ska vara så
att det ingår


Sedan vänder du dig bort
och på avstånd hör jag
skratten
dansen, vinet, maten


Ibland sneglar du mot mig
Håller upp ett finger


Tiden stannar







Glömmer jag
går världen under




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 482 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-04 17:27



Bookmark and Share


  filosofian
Åh vad fint. Vackert och smärtsamt, och du- tack för alla läsningar på mina texter. Känner mig smickrad.
2011-04-05

  Lennart Bång
Starkt. Du har sagt allt som behöver sägas.
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug