Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en fluga


Stunden

Stunden flyger in
på spröda sockervingar
Lyfts upp av ljumma vindar
i en solfläck

Fladdrar till, tvättar benen
Sträcker på antennerna

Stunden som är här
i ett kallt glas vatten
Presenterar sig
som ett datum

Och förändrar allt






Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-21 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättevacker!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug