Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kortare variant

Titel  Dikten till Livet

Text  Tillit




Tillit

Jag ville skriva en dikt
en dikt om Livet


Förväntansfullt, fylld med energi
satt jag med pennan i min hand
väntade på inspiration, vägledning


Blott ett ord växte fram
ett ord med sex bokstäver


Tillit


Är det Tillit Livet handlar om?

Tillit att det som händer
på gott och ont har en mening


i varje sekund, minut, dag, år?


Var det meningen
min dikt om Livet skulle
blott bli en rad, ett ord


Tillit


Ja, så var det





Fri vers av Nic
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-12-19 23:13



Bookmark and Share


  rebecca d
tillit...hm, så sant! Men också viktigt vem vi har tillit till....det är en svår balansgång ibland. Den tillitsfulla hållningen, att ej styras av misstro...
2005-12-19

  Karl Elias
Vackert!
mvh\\kalle
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic