Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att sätta ner foten och visa vart skåpet kommer att st från och med nu.




Om att vara sin egen <3

Du är inte längre viktigast för mig

Det är inte du som ger mig föda

lär mig att gå och stå på egna ben

Det är inte du som jag vänder mig till

 

Jag är min egen nu

och jag litar mer på mig

och när hon säger att det inte är mitt fel

så lyssnar jag på henne

 

Du är inte den viktigaste för mig längre

Nej dina ord väger inte längre tyngst

och de får inte min värld att gunga

och du kan inte få mig att känna mer skuld

 

För jag är min egen nu

och mina ord väger tyngre

Den enda som får gunga min värld

är min älskling

 

Du måste släppa mig såsom jag släpper dig

För jag vill inte ha någon ful kamp

det räcker med att jag ändå bär hundhuvudet

men du måste släppa mig nu

 

För idag börjar jag mitt liv

med lite inblandning av dig och pappa

involverad men inte engagerad

idag börjar jag skydda mig

 

Från dåligt samvete, skuld och sorg




Fri vers av Bevingad
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad