Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimbus



Omringa
Mig

I natt då
Månen lyser
Och
Rörelser fryser up.
Går du längre in
Otroliga under så
Nära dig – skimmer

Ingenting
Når dig
Tillsluten
Egid

Finner jag dig
I stunden hetta?
Nära
Nimbus.
Sista kallet för i afton





Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 274 gånger
Publicerad 2004-07-16 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg