Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:29. Hörby - by the sea



Jag googlar mig. Vad kommer upp? 31 december 2005 fanns det totalt 65929 personer i Sverige med namnet Ulf. 117 000 Olsson. Hur många Ulf Olsson? Jag ringar in mig. Det finns en mördare i varje Ulf. Nej jag vill inte vallas på en brottsplats ikväll. Ulf Olsson är död. Han bragte sig själv om livet. Jag ska heta Torbjörn hela kvällen tänker jag.




Fri vers av ulf olsson
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-04-05 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson