Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinkeri , blinkar i, bli däri...

Ett glittrande guldbrunt blänk
vem kan inte älska ett sådant stänk
att ifrån ett öga få en sådan skänk...

En strålande guldbrun våg
vem kan inte älska en sådan dialog
även om det bara blir en prolog...

Ett guldbrunt möte, som sker
det är väl bara att älska
och att det kanske ger
möjligheter, som ler...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-05 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt