Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning

Det fattas en del, men nu är den på gång.

Idag har jag sett en del av det som komma skall.

Det rinner det porlar i bäcken,
fåglarna sjunger i häcken.

Lukten av våren den kände jag idag,
fick också känslan jag är så glad.

Väntar på tussilago och blåsippor små
att njuta av dessa är bra härligt ändå.









Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 14:27



Bookmark and Share


  Vind
Ja, doften av sumpgas är omistkänneligt, ett vårtecken om något :)
Våren är bästa årstiden. De andra tre är iofs inte så pjåkiga heller.
2011-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fin att läsa
nästan så man hör
hur en kör sig bland
orden rör och våren
här hos oss med strör...
2011-04-05

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
För då börjar våren spritta i kropp och själ
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP