Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som enar...

Dina grenar
med mina sig förenar
aldrig jag dig det förmenar
och vi båda menar
att det både läker och lenar
ibland det oss till annat försenar
men då skrattar du högt och säger
klart vi hinner det med
vi bara tar en annan väg
men då först vi genar...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt