Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara uppåtkickar!

En yogafantast från Malé
fick frågan om det nå´t nytt kan ge
jovisst en hel del
även påvisa fel
damm syns, som hon förr ej kunnat se




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-06 09:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
man kanske skulle börja med yoga för att mera se under soffor och skåp, skratt, att ned i spagat gå är annars förunnat för de mer små
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt