Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fullsatt bussen häromdan hörde jag en kommentar som inspirerade till denna limerick...


Alla trick når inte hem...

En stor trängsel på buss i Landskrona
en kvinna, en mans närhet betona
jag har ej punktering
så ta bort din markering
och sänk din så "välfyllda krona"




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 08:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ajg gillar limericken, men rent grammatiskt heter det ju i alla fall
'inte alla tricken går hem', dessutom är ju 'tricken' ett utländskt ord för spårvagn... om man nu räknar Norge till utlandet...
2011-04-07

  thyra
Härlig limerick! Skrattar gott!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt