Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:55. Meister



Någon borde ta tag i lite bitar, förändra, allt
Till det radikalt annorlunda, till ungefär som sist

som då - ja det var då: alla fick en varsin läsk
ett glas salta pinnar på två. Greve Duckula och

Skippy - the Bush Kangaroo. Ett kvarter Jäger
bland kallingar och strumpor. Livet lekte - kittlade.

Nerverna nerver nerver: av plåt.




Fri vers av ulf olsson
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-04-06 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson