Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juldikt


i begynnelsen fanns Ordet



Och Ordet vart kött
och bodde mitt ibland oss


föddes i ett stall i en krubba
ringast bland ringa
och allt blir helig mark


vill födas bli kött

i oss




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-12-20 09:55



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
logos...din ord är underbara! fin juldikt...tack för den!
2005-12-20

  Propella
Du gör det igen. Delar med dig av vördnad och mjukhet så att det går akt in i hjärtat.
2005-12-20

  Rachel Roth
...allt blir helig mark..
så vill jag leva
något vill så
träda fram
och bli levande

...tror jag förstår
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP