Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suck

dimman skänker droppar åt blåsippsknoppar
de har svårt att slå ut

precis som jag tvekar dom
precis som jag




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-06 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP