Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ofattbara

hat är ett gift
som förmörkar våra liv

om jag tänder en ficklampa
tränger ljusstrålen undan mörkret

ljuset är vår räddning
kärleken är ljus

men idag är smärta och sorg
det ofattbara..




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-19 19:51



Bookmark and Share


  Federico Romano
Ja hat gräver två gravar..
2012-10-22

  Lindha W Gustavsson
Känner igen mig. Vackert!
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson