Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbla pressar stressar!

En skräddare står vid pressen
vill ha senaste nytt till dressen
vad vill folk då ha
det ser ju han var da´
han läser ju den där Expressen




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 10:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbar..:-)
2011-04-07

  filosofian
Haha du lyckas alltid! :D
2011-04-07

  ULJO
Du är fenomenal till att få till det. Expressen ger jag dock inte mycket för. Är till 90% smörja och lögn. Är ju nästan värre än Hänt Extra.
2011-04-07

  lodjuret/seglare VIP
jo, du får då till det
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt