Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen frid, innan man gjort upp med det gamla. För att gå vidare och må bra, är förlåtelse en given väg


Förlåtelse

Vemod, förakt och hat
Ilska, besvikelse segrade

I många, många år
Dags för förlåtelse

Envis med fast princip
Läker inga gamla sår

Nu vill tiderna ljusna
Ångesten hörs inombords

Medryckande och lojal
Väljer istället känslan

Som kan förgöra sveket
Låter den harmonisera

Med negativa mönstret
Neutraliserar blödningen

Inre frid och balans
Nås enbart med acceptans




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 1306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-07 12:21



Bookmark and Share


  Connie
Den här är bra! Att förlåta är befrielse!
2014-07-31

  mare VIP
Bra...förlåtelse är viktigt..
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian