Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep smiling!

Var har du varit i natt
och hur är det fatt
är det morgonen
eller natten, som
gjort dig så matt...

Oh du jag tycker att du går illa
tar du av skon för något, som killa
sa du sten, jag tyckte det
var absolut något runt guld, som trilla...

Men visst "too early" jag kan ha en synvilla...

Men på örat mitt är det inte fel det hör
när guldklangkaraten trottoaren berör...

Och du säger att du är stel i kroppen
du får inte riktigt upp den toppen
ja huvudknoppen...

Ja problem det är med extra jobberi hela natten
då är det lugnare att sitta hemma hos katten
och då behövs inte stor påfyllning av mod i ens blod
då räcker det med en liten klunk av "knatten"
annars blir det att nästa dag
bara ta kaffe och till det endast vatten...

Oh du nu kommer bussen snart
men är du "fit for fight" är hu´vet ditt klart
för på jobbet är det ju nu full fart...

Vi skulle ju vara dressade i svart och vitt
men du har ju på dig en rosa socka
tänker du chefen chocka...

-What, den tillhör ju min " Extra-Docka"...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 19:11



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fyndigt om det som det handlar om.
Lagomt inbäddat.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt