Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskade ihjäl mig (eller i alla fall sönder och samman)

I början älskade du mig varm och rosigt röd

Men ju längre tiden gick desto mer blå blev min kropp

Och det som gör mest ont är inte att du faktiskt slog

Utan att
När du efteråt såg alla märken på min nakna kropp och grät
Så tänkte jag på fullaste allvar

Detta är kärlek




Fri vers av Line W
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-07 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ugh...hiskeligt påträngande...bra!!!
2011-04-13

  M_Franke
Fy fasen, känslan här känner jag grymt mkt igen, du har exakt med ord fått mig att nästan gråta, känns i mitt hjärta, så bra tjejen-vännen mig
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W