Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal sång....

Idag har jag suttit vid symaskinen.
Har sytt gardiner till stugan, nu har jag bara paradhanduken kvar.

När jag satt där kom jag att tänka på en sång mamma brukade sjunga.
Den om Josefin och hennes symaskin.

Slutade med att hon satt på sjöbotten och trampa symaskin.
(Det var nog tungt det).

Tror han hette Jonatan, hennes fästman.

Hur tankarna kan komma när man sitter och svävar ut i sångens värld.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-07 20:12



Bookmark and Share


  Lennart Bång
en fin sång, minns den! och fin text
2011-04-07

    Annika J
Riktigt bra om vardagen, om associationernas gång.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP