Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om... Eller... ???

Om min lycka fanns någon annanstans
skulle du låta mig gå?

Eller skulle du säg att du älskar mig för mycket för att låta mig lämna dig?
Eller skulle du älska mig nog för att låta mig fara, och lita på att jag kommer tillbaka?

Om min lycka fanns annanstans,
skulle du fråga varför den inte finns hos dig?
Eller skulle du fråga om du fick följa med och dela min lycka?


Älskar du mig för mycket eller för lite för att låta mig pröva mina vingar? Eller älskar du mig lagom för att låta mig flyga fritt men säker, eftersom du väntar på mig?

Är din kärlek min hamn eller mitt skepp?
Är du min trygghet eller min frihet?
Varför kan du inte vara båda?




Fri vers av Sikska
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 23:08



Bookmark and Share


  aol
ja varför inte båda bra skriftat
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska