Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkritik

Du vänder dig bara bort
omedveten om de tårar jag gråter

Du är sorgligt nonchalant
mot allt du inte bryr dig om...

Och beklagligt nog är jag en
av de "saker" du nonchalerar


Men hur kan jag döma dig
när du inte ser längre
än din näsa räcker?

Så det är egentligen inte ditt fel
det är mitt... men jag är inte så självkritisk




Fri vers av Sikska
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska