Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Göra det bästa av situationen och försöka vara positiv. Det gick ganska bra tycker jag^^


Guldkanten

Livet är en motorväg där jag
konstant får böter.


Livet är en ros där jag hittar alla
gömda taggar med min hand.



Livet är ett helvete, men jag klagar inte
för jag är Fan själv




Fri vers av Sikska
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska