Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens lek

 

En vind ruskar om
i mullhögen

~~*~~

sliter i fjolårslöven
och dansar
roat
bland trasiga bomulls
moln

~~*~~

Solen ler och spelar
mellan
vilset viftande
grenar

~~*~~

som brister ut i
glädjeknoppars
sång
om våren

~~*~~

Det glittrar och
speglar
genom krusningarna
runt ekan
i viken

~~*~~

En strimma
hopp
lyser genom
dammigt trötta
fönster

~~*~~

och solen leker
tafatt
i ögonvrån

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-08 02:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här är underbar...
Tycker om vindens lek.... :)
2011-08-04

  Linda CH VIP
En vacker vårlek!
2011-05-18

    ej medlem längre
Många fina vårbilder i denna dikt!
2011-05-03

  Valdemar Anders
Vår! Bra! :)
2011-04-16

  Anna*
Härlig bild till texten och en text som skapar berörande varma bilder inom! Fint! ♥
2011-04-11

  Rasehorn
Gillar den starkt !
2011-04-09

  Osvalds_Dotter VIP
vackert vackert. inspirerande vackert och målande skrivet.
/Jenny
2011-04-09

  Johan Bergstjärna VIP
Fin vårdikt!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga