Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom mörker finns ett ljus




I skuggan av mörkrets tankar,
syns älvorna glatt sväva kring.
Då fattar dom handen av oro,
en långdans av glädje i ring.

Följsamt och lätt uti dansen,
dom virvlar i dimmans ridå.
Dom svänger med kjolen och niger,
och hälsar sin morgon på tå.

När gryningens timma är slagen,
då niger dom solskenet till.
En knoppning av livets sköte,
en stämpel på dörrens sigill.

Så välkommen vår skall du vara,
med spröda små skirande blad.
Du bjuder på skönhetens grönska
en doft utav livets estrad.





EM/2011





















Fri vers av Madjori
Läst 672 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-25 20:03



Bookmark and Share


  filosofian
Du är så bra. Väldigt vackert.
2011-04-26

  mare VIP
Tack för denna fina dikt !
2011-04-26

  ULJO
Bland det finaste jag läst på mycket länge, bokmärke!
2011-04-26

  filosofian
Livet känns lite lättare när solen lyser.
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori