Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ett heltidsjobb att försöka bli omtyckt av alla


- Den sötaste idioten ***

jag kan lé åt en hel värld
skratta och gråta

skrika ut mot ett folkhav

och förlåta

jag kan drömma förnimbara fantasier
och din själ bejaka

och ropa ut frågan
varför jag aldrig får något tillbaka


***Ibland är självkännedomen

det sista

som inträffar




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 300 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-11 11:43



Bookmark and Share


  Lindalou
Måste man vara älskad av alla då? Nej, det måste man inte. Bättre lägga energi på annat än att fjäska. :-)
2011-04-11

  aol
en sann rak skrift
2011-04-11

  Anya VIP
Jaa att bli omtyckt av alla är nog en omöjlig uppgift som vi är många som försöker uppnå. Tack för din påminnelse. din text fick mig att tänka till.
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé