Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:55. En inställd depression är också en depression



Alla skulle få ett varsitt jubel. Indoktrinerad som jag ändå är av sur gammal vitvinsalkoholism. Korrumperad som jag är av fotboll. Högtalarröstens förkunnande. En hand i luften. Vända sig åt varje läktare och ta emot sitt jubel. Varje människa skulle få ett jubel. Ett varsitt. Minst ett i livet. Jag har aldrig fått ett enda jubel. Fyrtionio och inte ett jubel. Inte så mycket som ett tjoho. Inte ens på en jämn födelsedag. Inte ens på larv. Eller ens på löjl. Jag reser mig upp. Stänger faktiskt av teven. Vad är det som händer? En fredag så här dags? Inte mycket. Knappt något. Nej faktiskt ingenting. Inte så mycket som ett enda ynka självmord i riket. Indoktrinerad som jag ändå är av rekordlåga serotoninvärden. Korrumperad av relativt låga noradrenalinvärden. Ja till och med skändad av tangerat bottenskrap av dopamin.




Fri vers av ulf olsson
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-08 13:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ja, jag jublar i alla fall åt dina texter, räknas det -
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson