Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:24. Nevermore



Det finns en tid för allt.

Det finns en tid för rosor.

Det finns en tid för ris.

Det finns en tid för dämpad sorg.

Det finns en särskild box för vrålet.




Fri vers av ulf olsson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-08 15:33



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Enkelt bra!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson