Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lades i munnen gjuten!

En fågelskytt ifrån Knuten
sa sjöfågeln den, som blev skjuten
var ej någon mås
liknar en sån, gu´nås...
fick svar, tänk på munnens form, truten...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-04-12 08:29



Bookmark and Share


  ULJO
Du är då fantastisk till att få ihop det med homor och glädje.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt