Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=mt9OiWOf-oQ


Charles, merci...

Je lis ce titre, qui me fait mal au cœur, tu devrais savoir que tu nous en as donné énormément de ton cœur et de ton âme qui restera en nous par ta belle musique.

Je me souviens de La Bohème et celle-là me fait sourire, voir une autre vie, la vie que j'appréciais en même temps que je trainais dans les rues du Montmartre parmi les artistes.

Formidable, c'est toi qui l'es, car tous les souvenirs qu'on a en écoutant tes chansons émouvantes, je sais que les tabloïds disent que tu t'es décédé, mais est-ce vrai ?

Dans ce cas tu vivras dans mon cœur et dans les autres cœurs, ceci est un hommage à un grand artiste connu par le monde entier et j'adorerai toujours ta belle musique.

Charles Aznavour, merci pour ta belle et émouvante musique !
---------------------------------------------------------------
Jag läser titeln, vilket gör ont i mitt hjärta, du borde veta att du gav oss enormt mycket fràn ditt hjärta och din själ som kommer att förbli hos oss genom din vackra musik.

Jag kommer ihàg La Bohème och denna fàr mig att le, att se ett annat liv, livet som jag uppskattade samtidigt som jag vandrade pà gatorna i Montmartre bland artisterna.

Formidable, det är du som är det, ty alla dessa souvenirer som man har lyssnande pà dina rörande sànger, jag vet att skvallerpressen pàstàr att du har avlidit, men är det sant ?

I detta fall sà lever du i mitt hjärta och i andras hjärtan, det här är en hyllning till en stor artist känd i hela världen och jag kommer alltid att avguda din vackra musik.

Charles Aznavour, tack för din vackra och rörande musik!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-08 19:41



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Verkligt vackra bilder också till musiken, från din stad!
2011-04-08

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vilken ljuvlig musik...känner namnet igen, men ej att jag lyssnat på honom något värst. En sådan vacker innerlig stämma!
En fin hommage du skriftat här, och det är alltid så vackert att få läsa på din franska!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm