Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka sig...

Ur ögonens brunn tittade glädjen ut
källan rann över ner över kinden
ännu en gång fick jag vara glad!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-08 20:35



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken underbar inlevelse du förmedlar i dessa ord.
2011-04-11

  Kim VIP
Härligt! Ja låt ingen hindra dig!
2011-04-10

    ej medlem längre
Litet mirakel!
Inte att ta för givet. . .
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt