Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna




Låt mig tala,

hör min röst

Jag har också rätt att tycka


Lyssna på mig

Jag står ju här.

Jag kan, jag med


Jag må vara liten,

men jag är stark

Jag kan, för jag törs




Fri vers av MatildaLinnea
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-08 22:20



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra vågat. // AA
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

MatildaLinnea
MatildaLinnea