Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbalett

I månens kalla ljus

gatan glänser tom

kylan tränger närmare

då regnet förtrollas


som sköra kristaller

vita och kalla

dansar de ner

i en decemberbalett




med balans



de nuddar marken

dör vid sin beröring



vacker och obemärkt




Fri vers (Fri form) av MatildaLinnea
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MatildaLinnea
MatildaLinnea