Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårat vi


Röda skuggor på väggarna,

Något magiskt far omkring

En tystnad så intensiv,

Men i luften finns spänning

En liten beröring,

Känslan är större

Den träffar mig som en stöt,

Men det gör inte ont

Det är så rätt,

vårat vi




Fri vers av MatildaLinnea
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-05-16 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MatildaLinnea
MatildaLinnea