Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Della


Varför slår du mig mot marken för att sedan hjälpa mig upp

Varför ger du vassa blickar och sedan varma leenden

Är det jag som är virrig eller är du bara galen


Mitt tålamod är slut vilket som




Fri vers (Fri form) av MatildaLinnea
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-12-11 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MatildaLinnea
MatildaLinnea