Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp


När du vill riva sönder luften



När du vill krossa alla ljud



När du vill dränka alla röster





Då finns bara en väg

Upp




Fri vers (Fri form) av MatildaLinnea
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-12-11 19:18



Bookmark and Share


    Shush
Så jävla sant. Fint nick du har förresten.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

MatildaLinnea
MatildaLinnea