Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte

Lämna mig inte skriker jag
 men inget ljud kommer från mina läppar, 
Rummet är och förblir knäpptyst.  
Men jag ser dina fötter gå ut genom den dörr vi byggde
tillsammans 

Lämna mig inte! skriker jag tyst
Men ingen hör förutom jag
 Och jag är tyst 

 Du lovade att aldrig gå, sa "alltid vi två".
Men det var en lögn och när jag ser dina fötter gå
genom dörrren där jag ligger på golvet så inser jag 
att vår tvåsamhet har
förvandlats 
till min ensamhet.




Fri vers av entusiasm
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-09 06:21



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Känner igen smärtan,
så fruktansvärt väl.

Så fint.
2011-04-10

  aol
känner ett ordlöst skr att bli lämnad sån smärta
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm